Paste Vegetariene Coapte
Pastele vegetariene coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8. O porție conține 541 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 115 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, usturoi, brânză gorgonzola și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 83%. Încercați Sos De Paste Vegetariene, Sos De Paste Vegetariene, și Paste Vegetariene Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Turnați un pahar cu apă cu gheață peste paste pentru a opri gătitul, dar nu clătiți bine.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o tigaie de sticlă de 9 x 13 cu ulei de măsline.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați ciuperci. Gatiti 2 minute apoi adaugati busuioc, oregano si usturoi si gatiti inca 1 minut.
Adăugați sosul în amestecul de ciuperci și amestecați.
Pentru a asambla, turnați suficient sos în fundul tigaiei pentru a acoperi.
Combinați sosul rămas și pastele.
Așezați o treime din tăiței sosați deasupra sosului în tigaie. Se acoperă cu 1 cană de mozzarella și jumătate din gorgonzola. Repetați pentru un al doilea strat.
Puneți ultima treime din tăiței în tigaie și deasupra cu ultimele 2 căni de mozzarella.
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute sau până când brânza este rumenită.