Paste Golden Ribbons cu dovlecel și roșii

Paste Golden Ribbons cu dovlecel și roșii
Pastele Golden Ribbons cu dovlecel și roșii sunt o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine, 44 g de grăsimi și un total de 640 de calorii. Pentru 3,58 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați frunze de cimbru, unt, bețișoare scurte de chibrit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este excelent. Pastele Golden Ribbons cu dovlecel și roșii, panglicile de dovlecel cu pesto și roșii și panglicile de dovlecel cu pesto și roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Dacă utilizați roșii mari, marcați partea inferioară cu un X tăind doar pielea exterioară. Aduceți o oală mică cu apă la fiert la foc mediu și scufundați roșiile timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute. Când se răcesc suficient pentru a fi manipulate, curățați-le de coajă, sămânțați și tăiați-le cubulețe fine, de aproximativ 1/4 inch. Rezervați într-un castron mic. Dacă folosiți roșii struguri, tăiați-le în jumătate și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste NoapteTăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Pune supa și șofranul într-o oală mică la foc mediu-mic. Se fierbe usor. Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu pentru paste. Când apa este la fierbere plină, sărați apa și adăugați pastele. Gatiti pastele al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Scurgere.
6
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, câteva rânduri de tigaie și untul. Cand untul se topeste in ulei adaugam salota, dovlecelul, usturoiul si cimbrul. Asezonați cu sare și piper, după gust, și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Se amestecă roșiile și se lasă să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați pastele și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8
Bateți gălbenușurile într-un castron mic cu 1/2 cană de supă de șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
șofranșofran
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Turnați bulionul rămas și ouăle călite peste paste și stingeți focul. Arunca pastele și sosul timp de 1 până la 2 minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(Keebler)(Keebler)
10
Servește pastele imediat în boluri puțin adânci, ornate cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista