Paste Golden Ribbons cu dovlecel și roșii
Pastele Golden Ribbons cu dovlecel și roșii sunt o rețetă fără gluten, primară și cetogenă, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine, 44 g de grăsimi și un total de 640 de calorii. Pentru 3,58 USD per porție, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați frunze de cimbru, unt, bețișoare scurte de chibrit și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este excelent. Pastele Golden Ribbons cu dovlecel și roșii, panglicile de dovlecel cu pesto și roșii și panglicile de dovlecel cu pesto și roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Dacă utilizați roșii mari, marcați partea inferioară cu un X tăind doar pielea exterioară. Aduceți o oală mică cu apă la fiert la foc mediu și scufundați roșiile timp de 1 minut.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 1 până la 2 minute. Când se răcesc suficient pentru a fi manipulate, curățați-le de coajă, sămânțați și tăiați-le cubulețe fine, de aproximativ 1/4 inch. Rezervați într-un castron mic. Dacă folosiți roșii struguri, tăiați-le în jumătate și rezervați.
Pune supa și șofranul într-o oală mică la foc mediu-mic. Se fierbe usor. Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu pentru paste. Când apa este la fierbere plină, sărați apa și adăugați pastele. Gatiti pastele al dente.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, câteva rânduri de tigaie și untul. Cand untul se topeste in ulei adaugam salota, dovlecelul, usturoiul si cimbrul. Asezonați cu sare și piper, după gust, și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Se amestecă roșiile și se lasă să se încălzească.
Adăugați pastele și amestecați ușor.
Bateți gălbenușurile într-un castron mic cu 1/2 cană de supă de șofran.
Turnați bulionul rămas și ouăle călite peste paste și stingeți focul. Arunca pastele și sosul timp de 1 până la 2 minute pentru a îngroșa sosul.
Servește pastele imediat în boluri puțin adânci, ornate cu parmezan.