Paste de vinete și roșii

Paste de vinete și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de vinete și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 618 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, bulion de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos De Paste Cu Vinete Și Roșii, Paste Orzo Cu Vinete Prăjite Și Roșii, și Paste cu vinete prăjite-sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vinetele și un vârf generos de sare și lăsați să gătească, agitând și aruncând ocazional, până când vinetele se rumenesc și s-au înmuiat complet, 10 până la 11 minute. Dacă vinetele amenință să ardă, reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și creșteți focul la mediu. Când străluciți, adăugați ceapa și un vârf de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și fulgii de chili roșii și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la foc mic. Odată ce roșiile s-au înmuiat, rupeți-le ușor cu un tocător de cartofi. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, condimentand dupa gust, 8-10 minute. Apoi adăugați bulionul și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
7
Adăugați pastele și acoperiți, la foc mediu, asigurându-vă că există bule active și viguroase. Amestecați ocazional pentru a vă asigura că sosul nu se lipeste și lăsați să gătească până când pastele sunt ferme până la mușcătură, 12 până la 15 minute și amestecați vinetele. Rupeți mozzarella în bucăți mici și adăugați-o în tigaie, încălzind până abia începe să se topească, aproximativ 1 minut. Se amestecă busuiocul, se condimentează după gust cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista