Paste de vinete și roșii

Paste de vinete și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de vinete și roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 618 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, bulion de pui, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sos De Paste Cu Vinete Și Roșii, Paste Orzo Cu Vinete Prăjite Și Roșii, și Paste cu vinete prăjite-sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați vinetele și un vârf generos de sare și lăsați să gătească, agitând și aruncând ocazional, până când vinetele se rumenesc și s-au înmuiat complet, 10 până la 11 minute. Dacă vinetele amenință să ardă, reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se transferă într-un castron, se acoperă cu folie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și creșteți focul la mediu. Când străluciți, adăugați ceapa și un vârf de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și fulgii de chili roșii și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Adăugați roșiile și sucul lor și aduceți la foc mic. Odată ce roșiile s-au înmuiat, rupeți-le ușor cu un tocător de cartofi. Gatiti pana cand sosul s-a ingrosat, condimentand dupa gust, 8-10 minute. Apoi adăugați bulionul și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
7
Adăugați pastele și acoperiți, la foc mediu, asigurându-vă că există bule active și viguroase. Amestecați ocazional pentru a vă asigura că sosul nu se lipeste și lăsați să gătească până când pastele sunt ferme până la mușcătură, 12 până la 15 minute și amestecați vinetele. Rupeți mozzarella în bucăți mici și adăugați-o în tigaie, încălzind până abia începe să se topească, aproximativ 1 minut. Se amestecă busuiocul, se condimentează după gust cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista