Pastele cu sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, mazăre, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Paste coapte cu sparanghel (Pastan al Forno con Asparagi), Paste Cu Sparanghel, și Paste Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele intr-o cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea si adaugand legume in apa clocotita in ultimele 2 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Aduceți pansamentul, bulionul și usturoiul la fiert în tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scurgeți amestecul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4
Se adaugă la amestecul de pansament; se amestecă pentru a acoperi uniform.
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați pătrunjel, coajă de lămâie și piper; se amestecă ușor. Rezervați 1 Lingură. brânză. Aruncați brânza rămasă cu amestec de paste; se acoperă cu brânză rezervată.