Paste cu Prosciutto și mazăre

Paste cu Prosciutto și mazăre
Pastele cu Prosciutto și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, mazăre, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Paste Cu Prosciutto Și Mazăre, Paste cu Prosciutto și mazăre, și Paste cu mazăre, Favas și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați prosciutto; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ulei și usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
5
Combinați prosciutto, amestecul de ulei, pastele și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista