Paste cu năut și sos de usturoi

Pastele cu năut și sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de naut, sare kosher, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Năut Și Sos De Roșii, Cartofi dulci prăjiți lent cu năut picant de usturoi și sos de brânză albastră, și Pastan în sos de usturoi de migdale.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați usturoi zdrobit; saut 1 minut.
Adăugați sare, piper, naut și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute.
În timp ce amestecul de usturoi fierbe, gătiți pastele în apă clocotită timp de 9 minute, omițând sare și grăsime; se scurge bine.
Așezați amestecul de naut într-un robot de bucătărie și procesați până la omogenizare.
Combinați amestecul de naut, pastele, roșiile, usturoiul tocat, pătrunjelul proaspăt și sucul de lămâie; aruncați bine.