Paste cu mozzarella, mentă și sos de roșii proaspete

Pastele cu mozzarella, mentă și sos de roșii proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 598 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână ardei iute, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gatiti cartea: Paste Farro cu sos picant de rosii Salam si menta proaspata, Mozzarellan proaspăt și paste de roșii, și Paste de roșii-busuioc cu Mozzarella proaspătă.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie și coaja într-un castron mare, vârful în ceapă, apoi condimentați cu sare și piper. Se lasă deoparte 10 minute, pentru a lăsa ceapa să se înmoaie puțin.
Fierbeți spaghetele timp de 10 minute.
Se amestecă uleiul, caperele, ardeiul iute și zahărul în ceapa de lămâie, apoi se condimentează generos.
Când pastele sunt gata, se scurg, se aruncă cu un strop de ulei, apoi se lasă să se răcească o vreme. Puneți în castron cu pansamentul, introduceți roșiile și majoritatea ierburilor, apoi aruncați bine. Rupeți mozzarella și aruncați-o atât de ușor. Puneți în boluri, acoperiți cu mai multe ierburi și stropiți cu mai mult ulei pentru a servi.