Paste cu midii și Monterey Jack
Paste cu midii și Monterey Jack ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 584 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, piper, spanac și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Încercați Paste cu midii și Monterey Jack, Salată De Paste Peppery Monterey Jack, și Monterey Jack Meatballs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras, ceapa și usturoiul; sotati 5 minute.
Adăugați vin și midii; acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când midii se deschid. Aruncați orice cochilii nedeschise.
Scoateți midii din tigaie cu o lingură pliată; rece.
Scoateți carnea din midii; deoparte. Aruncați cochilii.
Adăugați brânza, jumătate și jumătate, sare și piper negru la tigaie; reduceți focul și gătiți 5 minute sau până când brânza se topește. Se amestecă midii și se gătește 4 minute sau până se încălzește bine.
Combinați amestecul de midii, spanacul și pastele, aruncând bine.