Paste cu fenicul și ceapă

Paste cu fenicul și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu fenicul și ceapa. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bulbi de fenicul, suc de lămâie, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fenicul Cu Ceapă Caramelizată, Fenicul caramelizat și ceapa, și Fenicul cu ceapă dulce.

Instrucțiuni

1
Tăiați becurile de fenicul, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați miezurile dure. Tăiați subțire jumătățile bulbului de fenicul pe lungime. Cojiți ceapa, feliați-o pe jumătate pe lungime și feliați-o subțire pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați fenicul și ceapa până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă vin alb, se încălzește până la mediu-înalt și se gătește, amestecând des, până când vinul s-a evaporat aproape și feniculul și ceapa încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgeți și păstrați cald. Rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Amestecați roșiile în amestecul de fenicul și gătiți până când roșiile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
6
Amestecați sucul de lămâie și nucile de pin în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
7
Se amestecă linguina în amestecul de fenicul și se amestecă în apă de paste rezervată. Gatiti pastele si legumele la foc mare, amestecand pana la cald si bine combinate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Se servește într-un bol mare de servire acoperit cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista