Paste cu fenicul și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu fenicul și ceapa. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 468 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de bulbi de fenicul, suc de lămâie, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fenicul Cu Ceapă Caramelizată, Fenicul caramelizat și ceapa, și Fenicul cu ceapă dulce.
Instrucțiuni
Tăiați becurile de fenicul, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați miezurile dure. Tăiați subțire jumătățile bulbului de fenicul pe lungime. Cojiți ceapa, feliați-o pe jumătate pe lungime și feliați-o subțire pe lungime.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați fenicul și ceapa până când ceapa este translucidă, aproximativ 8 minute.
Se toarnă vin alb, se încălzește până la mediu-înalt și se gătește, amestecând des, până când vinul s-a evaporat aproape și feniculul și ceapa încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgeți și păstrați cald. Rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Amestecați roșiile în amestecul de fenicul și gătiți până când roșiile se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Amestecați sucul de lămâie și nucile de pin în legume.
Se amestecă linguina în amestecul de fenicul și se amestecă în apă de paste rezervată. Gatiti pastele si legumele la foc mare, amestecand pana la cald si bine combinate, aproximativ 2 minute.
Se servește într-un bol mare de servire acoperit cu parmezan.