Desert cu cremă de fistic
Rețeta Desert cu cremă de fistic se poate face în aproximativ 15 minute. O porție conține 303 calorii, 4 g de proteine și 17 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, firimituri de biscuiți cu aromă de unt, topping de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Desertul cu înghețată cu fistic, Desertul înghețat cu fistic cu sos de zmeură Ruby și Desertul cu fistic de sărbători sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde de 8 inci. vas pătrat, se topește untul. Se amestecă pesmeturile de biscuiți; presați amestecul pe fundul vasului. Într-un castron, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Lăsați să stea 2 minute sau până se înmoaie.
Se toarnă peste crustă. Acoperiți și congelați timp de 2 ore.
Se unge cu topping bătut; stropiți cu bomboane zdrobite. Congelați timp de 1 oră sau până când se întărește.