Nuggete de porc gustoase

Nuggete de porc gustoase
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare din sud. Încercați să faceți Tasty Pork Nuggets acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 246 de calorii. Pentru 78 de cenți per porție, obțineți un fel principal care servește 10. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat, firimituri de fulgi de porumb, condimente de lămâie-piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum fără grâu, fără lapte, fără ouă, nuggets de pui gustoase, nuggete de porc prăjite la țară și cotlete de porc gustoase.

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de fulgi de porumb, germeni de grâu, semințele de susan, pătrunjel, boia de ardei, muștar, sare de țelină, praf de ceapă, lămâie-piper și sare dacă doriți; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Sare De țelinăSare De țelină
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
(tub Mare)(tub Mare)
2
Înmuiați cuburi de porc în iaurt, apoi rulați în amestecul de pesmet. Aranjați carnea de porc într-un singur strat pe o tavă acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți la 400° timp de 15-18 minute sau până când sucurile sunt limpezi. Pentru o acoperire mai crocantă, fierbeți timp de 2-3 minute după coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Chicken Nuggets în meniu? Încercați să combinați cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Carnea albă este de obicei asociată cu vin alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de rosii sau cu siguranta un sos de vin rosu poate si trebuie servit cu un rosu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista