Paste Cremoase De Ciuperci

Paste Cremoase De Ciuperci
Pastele cremoase de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 393 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză proaspăt parmigiano-reggiano, ciuperci, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați paste cremoase cu ciuperci , cum se fac paste cremoase cu ciuperci, Paste Cremoase De Ciuperci, și Paste Cremoase De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile albe si shiitake in uleiul incins cu un praf de sare pana cand sucul din ciuperci se evapora si ciupercile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă usturoiul în ciuperci și se gătește 1 minut; se toarnă sherry și se gătește până când vinul este aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
VinVin
3
Amestecați stocul de pui în amestecul de ciuperci; condimentează cu sare și piper negru. Aduceți la foc mic, reduceți căldura și gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
CiuperciCiuperci
4
Se toarnă smântână în amestec de ciuperci, se amestecă pentru a se combina și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CremăCremă
5
Amestecul se va spuma și se va îngroșa ușor.
6
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați fettuccina, readuceți la fierbere și gătiți pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți, dar nu clătiți pastele; transferați într-un bol mare de servire și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Amestecați cimbru, arpagic și tarhon în sos de ciuperci și opriți focul; amestecați 1/2 cană brânză Parmigiano-Reggiano în sos până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CiuperciCiuperci
TarhonTarhon
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
SosSos
CimbruCimbru
9
Turnați tot sosul de ciuperci și jumătate din ciuperci peste paste, rezervând aproximativ jumătate din ciupercile din tigaie. Aruncați pastele în sos până când sunt acoperite; se acoperă cu ciupercile rămase și restul de 1 lingură de brânză Parmigiano-Reggiano pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista