Felii De Cacao
Felii de cacao necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați cacao, amidon de porumb, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Rețete similare includ Weight Watchers Coconut Hot Cocoa prietenos pentru a sărbători Ziua Națională de cacao, Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble, și Cacao-Morcov Tort cu cacao Crumble.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate și linguri de măsurare; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Combinați 1/3 cană apă cu gheață și vanilie; stropiți peste amestecul de făină, 1 lingură la un moment dat, aruncând cu o furculiță până la umezeală.
Așezați aluatul pe folie de plastic; formați aluatul într-un jurnal de 12 inci. Înfășurați bine în folie de plastic; răciți cel puțin 1 oră sau până când aluatul este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți Jurnalul de aluat.
Tăiați aluatul în 24 de felii (1/2-inch grosime); așezați felii la 2 centimetri distanță pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când cookie-urile sunt setate. Răciți cookie-urile pe tigăi 5 minute.
Scoateți cookie-urile din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.