Paska
Paska ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 386 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți zahăr glazură, stropi colorate, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine Paska, Paska (Pâine De Paște), și Pâine De Paște Paskan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună 2 căni de făină și sarea într-un bol mare. Pune deoparte.
Se amestecă drojdia în apă; se adaugă 2 lingurițe de zahăr și se amestecă până se dizolvă.
Lăsați amestecul să stea timp de 10 minute până când se dublează în volum.
Între timp, bateți ouăle cu mixerul electric. Bateți treptat în 3/4 cană de zahăr.
Faceți o fântână în amestecul de făină și turnați laptele ars.
Adăugați amestecul de ouă; bate bine.
Adăugați unt, coajă de lămâie și portocală și sucuri și drojdie; bate până se combină.
Adăugați 1 cană de făină la un moment dat, până când aluatul este moale și își păstrează forma. Frământați pe o suprafață acoperită cu făină până când este elastică și nu mai este lipicioasă.
Așezați aluatul într-un castron mare. Acoperiți cu o bucată de folie de plastic care a fost frecată cu puțin ulei.
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 până la 1-1/2 ore. Puneți în jos și lăsați să crească din nou până când dimensiunea sa dublat, aproximativ 1 oră.
Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare jumătate într-o formă de pâine și așezați-o într-o tigaie ușor unsă de 9 x 5 inci (23 x 12 cm).
Se lasă să se ridice până se dublează în vrac, aproximativ o oră.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 325 grade F (160 grade C) până se rumenesc, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească câteva minute, apoi scoateți pâinile din tigăi și terminați răcirea pe un suport de sârmă.
Gheață chiar înainte de servire. Pentru fiecare pâine, amestecați împreună 2 căni de zahăr glazurat cu 1 linguriță suc de lămâie și suficient lapte (aproximativ 4 linguri/60 mL) pentru a face o glazură netedă care poate fi spooned peste pâine. Decorați cu stropi.