Parmigiana vinete

Parmigiana vinete
Vinetele Parmigiana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,79 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii , 26 g de proteine și 23 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați miere, pesmet, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parmigiana clasică de vinete (mai ușoară) , Parmigiana de pui cu avocado și Pollan alla Parmigiana: Parmezan de pui .

Instrucțiuni

1
Pune vinetele într-o strecurătoare; se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați să stea timp de 30 de minute. Între timp, într-o tigaie mare, căliți ceapa, busuiocul, foile de dafin, oregano și cimbru în ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adaugati rosiile, pasta de rosii, mierea si lamaie-piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Adăugați usturoiul; mai fierbeți 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Clătiți feliile de vinete; uscați cu prosoape de hârtie. Într-un castron puțin adânc, combinați ouăle și piperul; pune pesmet într-un alt vas puțin adânc. Înmuiați vinetele în ouă, apoi acoperiți cu firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se lasa sa stea 5 minute.
7
Într-o tigaie mare, gătiți jumătate de vinete în 2 linguri de unt timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați cu vinetele și untul rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
În fiecare dintre cele două unse 11-in. x 7 inchi. vase de copt, strat de jumătate din fiecare vinete, sos de roșii și brânză mozzarella. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Coaceți, descoperit, la 375 timp de 35 de minute sau până când un termometru arată 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista