Parmezan Twist
Parmezan Twist ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 110 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Mergeți la magazin și ridicați condimente, zahăr, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Încercați Parmezan Twist, Cardamom Twist, și Cod cu o întorsătură de Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oul și 1 linguriță de apă într-un castron mic; se amestecă cu un tel. Rezervați 1 lingură amestec de ouă; pus deoparte.
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1 cană de apă caldă într-un castron mic; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați amestecul de drojdie, făina, amestecul de ouă rămas și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o frânghie de 12 inci.
Așezați frânghiile pe lungime pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit (nu vă întindeți); ciupiți capetele împreună la un capăt pentru a sigila. Răsuciți frânghiile și prindeți capătul pentru a sigila; puneți ambele capete ușor sub. Acoperiți aluatul și lăsați să crească 35 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Periați rezervat 1 lingură amestec de ou peste aluat.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă.