Parmezan-Romano Tilapia
Nevoie de un curs principal fără gluten și pescatarian? Parmezan-Romano Tilapia ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 160 calorii. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de muștar dijon, maioneză, amestec de brânză parmezan-romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Parmezan și cartofi Romano piure, Pui Crocant Parmezan Romano La Cuptor, și Tilapia Parmesan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine.
Așezați peștele într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de maioneză peste pește; presărați uniform cu brânză.
Coaceți, neacoperit, la 425 timp de 10 până la 12 minute sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.