Parmezan de vită cu paste de usturoi
Parmezan de vită cu paste de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1104 calorii, 61G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,89 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați O Oală Usturoi Parmezan Paste, Paste Cu Parmezan Cu Usturoi, și Paste Cu Usturoi Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Tăiați friptura cubului în bucăți de dimensiuni de servire. Înveliți carnea cu firimiturile de pâine și parmezanul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și sotati 1 linguriță de usturoi timp de 3 minute. Se prăjește rapid (se rumenesc rapid pe ambele părți) carne.
Așezați carnea într-un vas de copt cu caserole, marginile ușor suprapuse.
Puneți inele de ceapă și ardei deasupra cărnii și turnați sosul de paste peste toate.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 45 de minute, în funcție de grosimea cărnii.
Se presară mozzarella peste carne și se lasă la cuptor până la bule.
Se fierbe pastele al dente.
Scurgeți și aruncați untul și 1 linguriță de usturoi. Pentru un gust mai puternic de usturoi, condimentați cu pudră de usturoi. Se acoperă cu parmezan ras și pătrunjel pentru culoare.
Serviți carne și sos deasupra unei movile de paste! Sugestie: faceți carnea din timp și dați-o la frigider peste noapte, acidul din sosul de roșii va fragezi și mai mult carnea. Dacă faceți acest lucru, salvați mozzarella până în ultimul moment.