Cotlet de porc Suey

Cotlet de porc Suey
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pork Chop Suey. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 1,35 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 210 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 de minute. Vă este adus de Allrecipes. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, ciuperci, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pork Chop Suey, Pork Chop Suey și Pork Chop Suey.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din carnea de porc, tăiați în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2
Combinați făina și carnea de porc într-o pungă resigilabilă, sigilați și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
4
Adăugați carnea de porc, gătiți 3 minute sau până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
6
Încingeți restul de lingură de ulei într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
7
Adaugati bok choy, telina, ardei rosu, ciuperci, castane de apa si usturoi; se prăjește timp de 3 minute. Într-un castron combinați bulionul de pui, sosul de soia, amidonul de porumb, sherry și ghimbirul. Se amestecă bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
Supă De PuiSupă De Pui
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Ardei RoșuArdei Roșu
CiuperciCiuperci
Sos De SoiaSos De Soia
Bok ChoyBok Choy
Ceai Verde FeliatCeai Verde Feliat
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Sugestii De Servire: Salata Si Paine CrustaSugestii De Servire: Salata Si Paine Crusta
8
Combinați amestecul de carne de porc și bulion într-o tigaie, gătiți 1 minut sau până când se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Argyle Reserve Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Argyle Reserve Pinot Noir
Argyle Reserve Pinot Noir
Valea Willamette este cel mai bine cunoscută pentru bogatul lor Pinot Noir și acesta este unul dintre cele mai mari și mai bogate din Argyle! Ia culoarea și parfumul unui trandafir de Guinee, adaugă arome de fructe de cireșe negre și boabe de marion cu arome de condimente de pământ turnat și cacao închisă și abia începi să te apropii de complexitatea acestui vin. „Coapt și generos, cu nuanțe distincte de violetă și petale de trandafir la aromele de cireșe și condimente, persistente cu o textură fină. Are nevoie de timp pentru a se instala. Douăzeci la sută din vin va fi îmbuteliat sub capac cu filet. Vinul îmbuteliat sub capac cu filet a nota 92 puncte. Cel mai bun din 2007 până în 2012."-Wine Spectator
DificultateGreu
Gata În51 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista