Parmezan Cheddar Souffl 4
Parmesan Cheddar souffl aprox. ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ouă, cremă de tartru, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Parmezan Cheddar Plăcintă Cu Mere Și Mama Francesca Parmezan, Souffl de ciocolată 8 S pentru două, și Souffl De Porumb 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Se topește untul într-o cratiță mică la căldură scăzută. Se amestecă făina. Gatiti 2 min. până la bule. Se amestecă treptat laptele cu biciul până se omogenizează. Se amestecă constant, se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe 1 min.
Se ia de pe foc. Bateți ușor cele 4 gălbenușuri de ou într-un castron mic. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri. Amestecând constant, turnați încet amestecul de ouă înapoi în amestecul fierbinte. Amestecând constant, gătiți la foc mic 1 până la 2 min. sau până se îngroașă.
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se topește. Pune deoparte.
Bateți cele 6 albușuri de ou și crema de tartru într-un vas mare de metal sau sticlă cu mixer la viteză medie până când se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți aproximativ 1 cană de albușuri în sos cu spatulă de cauciuc pentru a ușura sosul. Îndoiți ușor sosul înapoi în albușurile rămase. Se toarnă cu grijă amestecul de souffl în 2-qt fără grăsime. souffl sau vas de copt.
Coaceți 20 min. sau până când se umflă și se fixează.