Abandon nesăbuit: Snapper prăjit cu legume de șofran citrice peste rucola Orzo

Abandon nesăbuit: Snapper prăjit cu legume de șofran citrice peste rucola Orzo
Reckless Abandon: Pan Snapper ars cu legume de șofran citrice peste Arugulan Orzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 6,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 626 calorii, 82G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână usturoi, coajă de portocală, orzo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Abandon nesăbuit: Ahi Tunan ars pe un pat de panglici de dovlecei și paste integrale de grâu cu sos picant, Reckless Abandon: Turnul De Ton Proaspăt, și Abandon nesăbuit: stoc ușor de legume din resturi vechi.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate90
Revista