Parmezan-Bărci De Dovlecei De Porc
Parmezan-carne de porc barci dovlecel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 531 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Barci de dovlecei cu orez cu spanac parmezan, Bărci De Dovlecei Umplute Cu Parmezan De Pui, și Barci de dovlecei umplute cu carne de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare dovlecel pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele și pulpa, lăsând un 1/4-in. coajă; pus deoparte. Se toacă pulpa; pus deoparte.
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Adăugați usturoiul și pulpa de dovlecel; se sotează 3-5 minute sau până când pulpa este fragedă.
Se ia de pe foc. Se amestecă firimiturile de pâine, 1/2 cană parmezan și oul.
Presărați sare în interiorul cojilor de dovlecel. Umpleți fiecare cu 3 linguri de amestec de carne.
Se presară cu parmezan rămas.
Așezați într-un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt.
Se toarnă apă în vas. Se acoperă și se coace la 350 la 15 minute. Descoperi; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged și umplutura este încălzită.