Parmezan Breadsticks
Parmezan Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, sare grosieră, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Parmezan Breadsticks, Parmezan Breadsticks, și Parmezan Breadsticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia și mierea în apă călduță într-un vas mare de amestecare; lasa sa stea 5 minute. Adăugați treptat 3 căni de făină și brânză, bătând la viteză mică a unui mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați 6 până la 8 minute sau până când este neted și elastic.
Împărțiți aluatul în sferturi. Tăiați fiecare al patrulea în 12 porțiuni egale, folosind o pereche de foarfece de bucătărie.
Rulați fiecare porție într-un băț asemănător unui creion lung de 8 inci.
Așezați bețișoare la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt unse.
Se unge cu unt topit; se presară sare grosieră. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 400 timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu supe sau tocănițe.