Parmezan Breadsticks

Parmezan Breadsticks
Parmezan Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 83 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână apă, sare grosieră, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Parmezan Breadsticks, Parmezan Breadsticks, și Parmezan Breadsticks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia și mierea în apă călduță într-un vas mare de amestecare; lasa sa stea 5 minute. Adăugați treptat 3 căni de făină și brânză, bătând la viteză mică a unui mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați 6 până la 8 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Împărțiți aluatul în sferturi. Tăiați fiecare al patrulea în 12 porțiuni egale, folosind o pereche de foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Rulați fiecare porție într-un băț asemănător unui creion lung de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați bețișoare la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Se unge cu unt topit; se presară sare grosieră. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
7
Coaceți la 400 timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Se servește cu supe sau tocănițe.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista