Parfaits cu dovleac crunch

Parfaits cu dovleac crunch
Pumpkin Crunch Parfaits necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 403 calorii , 6 g de proteine și 21 g de grăsime fiecare. Pentru 1,65 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită dovleac, prăjituri cu ghimbir, amestec de budincă de vanilie și nuci pecan. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfaits de dovleac cu crunch de ovăz , Parfaits de crocant de vanilie și fructe de pădure și Parfaits de crocant de vanilie și fructe de pădure .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate laptele și amestecul de budincă la viteză mică 2 minute. Se amestecă toppingul, dovleacul și condimentul pentru plăcintă. Îndoiți nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
(aroma Originala)(aroma Originala)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pune jumătate din amestec în șase pahare de parfait; acoperiți cu jumătate din firimiturile de ghimbir. Repetați straturile. Acoperiți cu topping suplimentar bătut. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)Prăjituri Cu Ghimbir Zdrobite Fin (aproximativ 9 Fursecuri)
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Parfaitul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista