Parfait De Crab

Parfait De Crab
Crab Parfait durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 261 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți ketchup, muștar, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și Parfait de Granola), parfait de iaurt amarant-parfait de amarant cu fructe, și parfait de iaurt amarant-parfait de amarant cu fructe.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul, amestecați împreună maioneză, ketchup, cayenne, muștar uscat, șalotă, suc de lămâie și pătrunjel. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Îndoiți carnea de crab și caperele, întoarceți-vă la strat. Folosind un pahar parfait transparent sau un pahar de șampanie, scoateți o lingură îngrămădită de mango tăiat cubulețe pe fundul paharului. Apăsați ușor cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
șampanieșampanie
CrabmeatCrabmeat
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați un strat de carne de crab deasupra, apăsând din nou în jos, urmat de un strat de verdeață amestecată tocată. Repetați straturile. După ultimul strat de verdeață, lingurați o movilă finală de salată de crab deasupra. Repetați cu restul de 3 pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CrabiCrabi
3
Se servește cu felii de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Parfait în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista