Pappardelle cu roșii și ierburi de moștenire
Heirloom roșii și plante medicinale Pappardelle ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 397 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,06 USD pe porție. Un amestec de brânză pecorino, rozmarin, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pappardelle Cu Roșii Și Ierburi De Moștenire, Roșie de moștenire prăjită și Marinara de ierburi, și Salată De Paste Cu Plante De Roșii Moștenite.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
În timp ce pastele se gătesc, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă în tigaie; saut 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut 2 minute. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați oregano și următoarele 5 ingrediente (prin roșii); gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine. Aranjați 1 cană de paste pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Completați fiecare porție cu aproximativ 1 1/3 căni de amestec de roșii; stropiți cu 1 linguriță de ulei rămas. Împărțiți brânza uniform între porții.
Notă de vin: explozia de aromă proaspătă de roșii din acest fel de mâncare pentru paste necesită un vin super proaspăt și rapid. Pinot grigio umple factura. Alegeți una din regiunea alpină din nordul Italiei numită Alto Adige. Clima rece are ca rezultat cel mai bun pinot grigios impecabil de proaspăt din Italia. Producătorul meu preferat: J. Hofsttter. 2007 este despre $ Karen MacNeil