Pappardelle cu legume "Bolognese"

Pappardelle cu legume
Pappardelle cu legume "Bolognese" ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 560 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, pastă de roșii, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pappardelle Bolognese Con Verdure, Pappardelle alla Bolognese, și Pappardelle Cu Sos Bolognez.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile în apă fierbinte 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
2
Între timp, pulsați morcovii, țelina, șalota și ardeiul gras împreună într-un robot de bucătărie până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați legumele tocate, rozmarinul, sarea și piperul și saut-ul, amestecând ocazional, până când legumele sunt maronii aurii și fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
PiperPiper
SareSare
5
Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere, strângeți excesul de lichid înapoi în vas (lichid de rezervă) și clătiți bine ciupercile pentru a îndepărta orice nisip. Se toacă fin ciupercile, apoi se adaugă la legume în tigaie împreună cu pasta de roșii. Gatiti la foc moderat, amestecand, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
6
Adăugați vin și fierbeți până când vinul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
În timp ce sosul se gătește, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1 cană de paste-apă de gătit într-o cană de măsurare rezistentă la căldură, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați lichid rezervat pentru înmuierea ciupercilor în sos și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
9
Adăugați paste și 1/2 cană de apă de gătit rezervată în sos, aruncând pentru a acoperi (sos subțire cu apă de gătit suplimentară, dacă este necesar). Se amestecă brânza și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
ApăApă
10
Per porție: 530 cal, 14G grăsime (3G sat), 6mg chol, 599mg sod, 78g carb, 7G fibre, 17g prot (analiză furnizată de datele nutriționale)vezi analiza completă "
11
Auto
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista