Papas con Espinacas (cartofi cu spanac)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Papas con Espinacas (cartofi cu spanac). Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 153 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 82 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, suc de lămâie, spanac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ Espinacas Guisadas (Spanac Fiert Columbian), Supă de linte și spanac (Sopa de Lentejas con Espinacas), și Vegan: Garbanzos con Espinacas y Jengibre (tocană spaniolă de năut și spanac cu ghimbir).
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu. Sareți apa și gătiți până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii și setați aside.In o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați uleiul, ceapa, usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați fulgii de spanac și ardei roșu și gătiți, aproximativ 3 minute.
Adăugați cartofii, sarea și sucul de lămâie.Amestecați și gătiți încă aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.