Panini cu ciuperci saut și Gruy
Panini cu ciuperci saut și Gruyul saut și Gruyul saut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 250 de calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Souffle d ' Oeuf Et de Gruyere cu Ciuperci sotate, Tunan și Gruyere Panini, și Panini cu gem Gruyere, mere și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 5-6 minute.
Întindeți muștarul pe 4 felii de pâine; strat fiecare cu 6 frunze de spanac, 1 lingură de piper, 1 lingură de ceapă, 1/4 cană de brânză și 1/4 cană de ciuperci. Se acoperă cu pâinea rămasă.
Ungeți untul topit pe ambele părți ale fiecărui sandviș. Dacă folosiți o tigaie, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; puneți sandvișurile în tigaie.
Așezați o altă tigaie deasupra sandvișurilor; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste si branza se topeste. Dacă utilizați un aparat de panini, periați sandvișurile cu unt; așezați în mașină, închideți și gătiți 2 minute sau până când ați terminat.