Panettone de șofran cu Topping de zahăr zdrobit este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte, zahăr, coajă de portocală confiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Încercați Panettone de șofran cu Topping de zahăr zdrobit, Mazăre de zahăr cu piper roșu zdrobit, și Cupcakes portocalii cu Topping de frișcă de ananas zdrobit de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați laptele, păstăile de cardamom și șofranul într-o cratiță mică; aduceți la foc mic. Rotiți tigaia pentru a distribui șofranul; se ia de pe foc. Se acoperă și se lasă să se absoarbă până când termometrul cu citire instantanee introdus în amestecul de lapte înregistrează 110 km f, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
șofran
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se strecoară amestecul de lapte în bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete; aruncați solidele în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Sita
Bol
3
Presărați drojdia și 1 linguriță de zahăr peste amestecul de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Drojdie
Lapte
4
Lăsați să stea până când drojdia este dizolvată și amestecul este spumos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
5
Se amestecă restul de 1/2 cană de zahăr, unt, 4 ouă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Sare
6
Adăugați 2 căni de făină și bateți la viteză mică până se omogenizează. Măriți viteza la mediu. Adăugați treptat 2 1/2 căni de făină; bate până se omogenizează. Bateți în coaja de portocală confiată și stafidele. Continuați să bateți până când aluatul se îndepărteazălaturile bolului în șuvițe lungi întinse, aproximativ 3 minute (aluatul va fi lipicios). Unt castron mare; răzuiți aluatul în castron și acoperiți cu folie de plastic, apoi prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
Stafide
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
7
Lăsați să crească în zona caldă fără curenți până se dublează, aproximativ 2 ore.
8
Unt 10x4-inch înger alimente tort pan. Folosind spatula de cauciuc, apăsați ușor pe aluat pentru a elibera aerul. Întoarceți - vă pe suprafața ușor făinată; formați o frânghie de 18 până la 20 de inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar înger
Unt
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Transferați în tigaia pregătită și înfășurați tubul central, împingând și ciupind capetele împreună și apăsând ușor partea superioară a aluatului cu spatula de cauciuc pentru a distribui uniform. Acoperiți ușor cu folie de plastic, apoi prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
10
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până aproape s-a dublat, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
11
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Ungeți blatul aluatului cu albuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Aluat
13
Se presară cu cuburi de zahăr zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Zahăr
14
Coaceți până se rumenesc și testerul introdus lângă centru iese curat, aproximativ 45 de minute. Se răcește în tigaie pe raft aproximativ 30 de minute. Întoarceți-vă pe raft pentru a se răci complet. (Se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în folie; a se păstra la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
15
* Coaja de portocală confiată poate fi găsită la magazinele specialty foods sau la chefshop.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
1
Baterea aluatului până când formează șuvițe întinse captează bulele de aer care se extind cu căldură ajutând astfel aluatul să crească.