Panaș De Dovleac
Panache de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 84 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, piper, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Haricot Panach 4, Hummus de dovleac dulce cu plăcintă de dovleac semințe de dovleac prăjite, și Macarons umplute cu unt de dovleac cu Ganache de ciocolată neagră cu condimente de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Conopida la abur, acoperită, 4 minute sau până când este crocantă și se scurge.
Combinați conopida aburită, 1 lingură de brânză, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit și aruncați ușor.
Puneți dovleacul într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și smântână și pulsați până se omogenizează. Puneți amestecul de dovleac peste conopidă.
Combinați 1 lingură de brânză, pesmet și pătrunjel; se presară peste amestecul de dovleac.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.