Pan Bagnat (Sandvișuri Cu Salată Ni Arosucoise)

Pan Bagnat (Sandvișuri Cu Salată Ni Arosucoise)
Pan Bagnat (sandwich-uri de salată ni Arosucoise) este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 30g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, baghetă de pâine, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Pan Bagnat, Sandviș Cu Ton Nicoise: Pan Bagnat, și Sandviș Cu Ton Ni Cormorozoise (Pan Bagnat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță mică. Acoperiți cu apă la 1 inch deasupra ouălor; aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
3
Scurgeți și clătiți cu apă curentă rece până se răcește. Curățați și feliați ouăle și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
4
Încălziți o tigaie mare pentru grătar din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
5
Presărați pește cu sare și 1/4 linguriță piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Tăiați fripturile de ton peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
8
Scoateți jumătățile de pâine de sus și de jos, lăsând o coajă groasă de 1/3 inch; rezervați pâinea ruptă pentru o altă utilizare. Aranjați 6 fasole verde Dilly murată rapid pe fiecare dintre cele 4 jumătăți de pâine de jos. Aranjați tonul uniform peste fasolea verde. Se acoperă cu 2 felii de roșii. Aranjați feniculul peste roșie. Împărțiți măslinele între fiecare dintre cele 4 jumătăți superioare de pâine; stropiți fiecare jumătate superioară de pâine cu 1 1/2 lingurițe de ulei. Împărțiți rucola și ouăle feliate uniform între jumătățile superioare de pâine și presărați uniform piperul negru rămas peste ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Fasole VerdeFasole Verde
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(Keebler)(Keebler)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Așezați jumătățile superioare de pâine pe jumătățile inferioare; tăiați fiecare sandviș în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens Bordeaux Superieur
Halat rubiniu profund, arome intense de fructe de pădure negre, pâine prăjită, condimente și vanilie. Proaspăt și fructat în gură cu taninuri catifelate și un finisaj frumos.Amestec: 85% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Malbec, 5% Petit Verdot
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista