Pan ars scoici cu o rosie si ciocolata alba Beurre Blanc

Pan ars scoici cu o rosie si ciocolata alba Beurre Blanc
Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 937 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher și piper proaspăt crăpat, suc de lămâie, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scallops cu roșii Beurre Blanc, Scoici cu usturoi Beurre Blanc, și Scoici cu usturoi Beurre Blanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță cu fund greu mediu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați șalotele și transpirați cu o sare de vârf până se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Adăugați vinul și oțetul și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 linguri, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați crema (acest lucru vă va ajuta să vă stabilizați sosul și să îl împiedicați să se rupă) și fierbeți până se reduce cu o treime, 5 până la 7 minute. Se strecoară sosul într-o altă cratiță caldă la foc mic. Sosul trebuie să rămână cald, dar niciodată fierbinte, altfel sosul se va rupe. La foc mic sau deloc, bateți câteva bucăți de unt la un moment dat. Așteptați până când fiecare adăugare este încorporată înainte de a adăuga mai mult unt. Odată ce tot untul este încorporat, adăugați sucul de lămâie și combinați. Puneți deoparte într-un loc cald pentru a ține. Chiar înainte de servire, amestecați ciocolata albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Pentru scoicile arse: într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când are un luciu frumos și puteți simți căldura ieșind din tigaie. Uscați-vă bine scoicile folosind prosoape de hârtie, presărați fiecare parte cu sare și piper și adăugați-le în tigaia fierbinte. Odată ce fundul scoicilor începe să se rumenească în jurul marginilor, adăugați untul în tigaie pentru a-i ajuta să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați untul să se topească, răsturnați scoicile și gătiți până se rumenesc pe fiecare parte și doar fierte, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
8
Aruncați câteva șuvițe de mazăre și roșii cu sucul de lămâie și puțin ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și serviți cu scoicile și beurre blanc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Beurre BlancBeurre Blanc
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista