Paillard De Pui Cu Lămâie-Rucola
Paillard de pui cu lămâie-rucola este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 245 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin, piper, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Paillard De Pui La Grătar Cu Rucola Și Vinetă De Lămâie, Paillard de pui la grătar cu lămâie și piper negru și salată de rucola-roșii, și Paillard de pui la grătar cu rucola și Pecorino ras.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie, sucul, uleiul și usturoiul într-un castron mare.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați rucola; aruncați bine.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați ambele părți ale puiului cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pui și gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l la cald.
Adăugați roșii înjumătățite și vin alb uscat în tigaie. Gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.