Paella pescarului

Paella pescarului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați midii, sepie, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de cookstr.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Paella în stil cubanez: Paella Cubana sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți 5 căni de apă la fiert și adăugați scoicile și un vârf de sare. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte, acoperite, lăsând scoicile în apă. (Aruncați orice nu se deschide.)
Între timp, puneți midiile într-o tigaie mică, adăugați 1/3 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când toate midiile s-au deschis, 3 până la 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte, acoperit. Nu se scurge. (Aruncați orice nu se deschide.)
Condimentează peștele generos cu sare și piper. Într-o tigaie de paella de 16 până la 18 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Când uleiul începe să strălucească, dragați peștele, bucată cu bucată, în făină și apoi gătiți în loturi, întorcându-se o singură dată, până devine auriu la exterior și tocmai gătit la mijloc.
Transferați pe un platou.
Îndepărtați orice solide rămase în ulei cu un skimmer sau o lingură cu fante și apoi pregătiți sofrito în aceeași tigaie.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, la foc mediu, amestecând frecvent, până începe să se rumenească și să devină parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați sepia și gătiți până când umezeala i-a fost expulzată, aproximativ încă 5 minute, amestecând continuu și răzuind orice se lipeste de tigaie.
Adăugați creveții și gătiți până la roz, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Coborâți focul la mediu-mic, adăugați usturoiul, roșiile și 2 vârfuri de sare și gătiți, amestecând din când în când, până când Roșia s-a întunecat până la o nuanță mai profundă de roșu și sofrito este pastos, 10 până la 15 minute.
Între timp, strecurați bulionul din scoici și rezervați-l. Aruncați o coajă (cea goală) din fiecare scoică și puneți deoparte restul.
Când sofrito este gata, presărați pimentn și șofran, lăsând aromele să se contopească câteva secunde, amestecând constant.
Adăugați 4 căni din bulionul de scoică rezervat plus restul de 3 căni de apă, creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere. Gustați pentru sare și reglați condimentul după cum este necesar.
Se presară orezul. Cu o lingură de lemn, sondați tigaia pentru a vă asigura că orezul este distribuit uniform. Nu amestecați din nou.
Așezați bucățile de pește deasupra și apoi creveții. Gatiti, neacoperit, timp de 10 minute la foc mare.
Reduceți focul la minim și gătiți încă 8 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este al punto, cu doar o mușcătură.
Scoateți paella de pe foc, acoperiți cu prosoape de hârtie și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.