Paddy ' s Reuben Dip

Paddy ' s Reuben Dip
Paddy 's Reuben Dip ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 71 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, varză murată, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ruben Dip, Ruben Dip, și Ruben Dip.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați primele cinci ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore sau până când brânza este topită; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Serviți cald cu pâine sau biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben paie auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note elegante de blond (brioșă și nuci proaspete).Palatul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmată de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista