Pachete De Salată Thailandeză
Pachetele de salată thailandeză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, sos hoisin, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pachete De Salată Verde, Pachete de Halibut, salată și tapenadă la grătar, și Pui Szechuan (sau Tofu) în pachete de salată verde (gătit Solo).
Instrucțiuni
Se amestecă morcovi, muguri de fasole, ceapă și maioneză.
Lingurați uniform pe frunzele de salată; rulați ferm, dar ușor, pentru a nu rupe salata. Asigurați-vă cu scobitori sau legați-vă închis cu legături de ceapă verde.
Combinați sosul hoisin și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă arahide.
Se servește cu mănunchiurile de salată.