Pachete De Salată Thailandeză

Pachete De Salată Thailandeză
Pachetele de salată thailandeză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, sos hoisin, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pachete De Salată Verde, Pachete de Halibut, salată și tapenadă la grătar, și Pui Szechuan (sau Tofu) în pachete de salată verde (gătit Solo).

Instrucțiuni

1
Se amestecă morcovi, muguri de fasole, ceapă și maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2
Lingurați uniform pe frunzele de salată; rulați ferm, dar ușor, pentru a nu rupe salata. Asigurați-vă cu scobitori sau legați-vă închis cu legături de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
3
Combinați sosul hoisin și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se ia de pe foc. Se amestecă arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Se servește cu mănunchiurile de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista