Pachete De Folie De Paella Cu Somon La Grătar

Pachete De Folie De Paella Cu Somon La Grătar
Rețeta pachete de folie de Paella de somon la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 8 porții cu 612 calorii, 41G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii prune, orez brun instant, fire de șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pachete de folie de somon și sparanghel cu unt de plante, Lemon Parmezan Somon & Sparanghel Folie Pachete, și Pachete de Burger la grătar și folie vegetală.

Instrucțiuni

1
Înmuiați șofranul în 2 lingurițe de apă fierbinte; lăsați deoparte 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
ApăApă
2
Pentru a face marinada de somon, într-un castron mic, amestecați ceapa, usturoiul, sucul de lămâie, 2 linguri de ulei, boia de ardei, sare și piper. În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), aranjați somonul; lingură marinată peste somon, întorcându-se pentru a acoperi uniform. Capac; frigider 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarinadaMarinada
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
3
Tăiați foi de 8 (18x12 inci) din folie rezistentă. Ungeți cu restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Adăugați apă în bulion pentru a măsura cantitatea de apă solicitată pe pachetul de orez pentru 8 porții. Faceți 8 porții de orez conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind bulion și amestec de apă pentru apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
5
Între timp, tăiați cârnații pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
6
Tăiați transversal în felii subțiri; se amestecă în orez împreună cu roșiile, ardeii grași și firele de șofran cu lichid înmuiat. Folosiți furculița pentru a amesteca ingredientele și a separa șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
OrezOrez
7
Mound Generos 1 cană amestec de orez pe centrul fiecărei bucăți de folie. Se acoperă cu 1 file de somon și se strecoară cu o lingură de marinată. Puneți orice marinată rămasă peste fileuri. Aduceți părțile lungi ale foliei împreună, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
MarinadaMarinada
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Puneți pachetele pe grătar la foc mic, permițând spațiu în jurul pachetelor pentru circulație. Acoperiți grătarul; gatiti 10 minute pentru somonul care este opac cu un centru roz mai profund sau aproximativ 15 minute pana cand pestele se fulgi usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Așezați pachetele pe farfurii. Desfaceți cu atenție folia departe de față.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Presărați fiecare porție cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Revista