Ouă Umplute Cu Crab

Ouă Umplute Cu Crab
Crab-umplute Ouă Deviled ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 66 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper Alep, muștar dijon, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Umplute Cu Crab, Ouă Devilate De Crab, și Ouă Devilate De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle reci din frigider într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se pune la foc mare, se aduce la foc mic și se acoperă oala odată ce ouăle încep să se miște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 17 minute.
4
Scurgeți apa fierbinte din tigaie, acoperiți cu capac și agitați oala pentru a sparge ușor ouăle. Umpleți vasul cu apă rece, turnați apă rece și umpleți cu mai multă apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Lăsați ouăle să stea în apă până la rece. Cojiți ouăle și tăiați-le pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
6
Separați gălbenușurile de jumătățile de ou; așezați gălbenușurile într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
7
Așezați carnea de crab pe o farfurie și separați-o în 2 porții egale, una care conține bucățile mici și una care conține bucățile roz mai mari atractive. Porțiunea de rezervă care conține bucăți mai mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
8
Se toacă porția de carne de crab cu bucățile mai mici; se adaugă la gălbenușurile de ou. Puneți gălbenușurile cu o furculiță. Se amestecă maioneză, tarhon, muștar Dijon, suc de lămâie, sos de ardei iute, condimente de fructe de mare, sos Worcestershire, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Sos FierbinteSos Fierbinte
Muștar DijonMuștar Dijon
Piper NegruPiper Negru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CrabmeatCrabmeat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
TarhonTarhon
SareSare
9
Transferați amestecul de gălbenușuri într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf mediu. Umplerea crabului de țeavă în cavități de jumătăți de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
10
Tăiați cele mai mari bucăți de crab și puneți carnea de crab rămasă într-un castron mic. Amestecați ușor coaja de lămâie, creme fraiche, ardeiul Alep și ardeiul cayenne cu o furculiță. Gustați și reglați sarea. Dacă amestecul pare uscat, amestecați mai multe creme fraiche. Acoperiți fiecare ou umplut cu un vârf generos de amestec de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Piper AlepPiper Alep
Creme FraicheCreme Fraiche
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CrabiCrabi
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați fiecare ou devilat cu un vârf de arpagic și un praf ușor de piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ArpagicArpagic
OuăOuă
12
Transferați ouăle într-un platou de servire; la frigider până la timpul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista