Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos pescatarian? Ouă ginere: ouăle fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 298 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați o jumătate de ardei gras, apă, sos de pește thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Proiectul Food Matters: orez prăjit Curry cu ouă fierte tari, Ouă fierte tari cu sos de roșii chili, și Cum se gătește: ouă fierte tari cu sos de roșii chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați șalotele feliate și 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mică așezată la foc mic (este imperativ să adăugați șalotele în ulei rece, ca să nu se ardă înainte de a se crispa). Amestecând constant, gătiți șalotele până când sunt maronii aurii și crocante. Cu o lingură cu fante, transferați șalotele prăjite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați suficient ulei într-o cratiță medie, astfel încât să ajungă la aproximativ 2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Așezați oala la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, aruncați ușor ouăle fierte în el. Amestecați ouăle în jur pentru a asigura o rumenire uniformă. Odată ce exteriorul ouălor este bine rumenit, pescuiți-le cu o lingură cu fante, tăiați-le în jumătate cu un cuțit zimțat și aranjați ouăle înjumătățite pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De Vițel
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Aruncați uleiul în aceeași tigaie în care ați prăjit șalotele și puneți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați zahărul brun, sosul de pește, tamarindul și apa; aduceți amestecul la fierbere ușoară, amestecând continuu. Odată ce zahărul s-a dizolvat complet, verificați consistența. Sosul trebuie să aibă consistența siropului de arțar. Dacă în acest moment sosul este încă prea subțire, reduceți-l puțin mai mult. Dacă este prea gros, adăugați puțină apă pentru a o subția. După ce aveți consistența dorită, scoateți tigaia de pe foc și turnați sosul peste ouăle pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sos De Pește
Tamarind
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Presărați șalotele prăjite deasupra ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Se ornează cu așchii de ardei roșu și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8
Serviți ouăle ginerelui cu orez de iasomie aburit.
Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.