Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind

Ouă ginere: ouă fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și sos pescatarian? Ouă ginere: ouăle fierte tari prăjite thailandeze în sos de Tamarind ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 298 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați o jumătate de ardei gras, apă, sos de pește thailandez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Proiectul Food Matters: orez prăjit Curry cu ouă fierte tari, Ouă fierte tari cu sos de roșii chili, și Cum se gătește: ouă fierte tari cu sos de roșii chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați șalotele feliate și 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mică așezată la foc mic (este imperativ să adăugați șalotele în ulei rece, ca să nu se ardă înainte de a se crispa). Amestecând constant, gătiți șalotele până când sunt maronii aurii și crocante. Cu o lingură cu fante, transferați șalotele prăjite pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați suficient ulei într-o cratiță medie, astfel încât să ajungă la aproximativ 2 inci înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați oala la foc mediu-mare. Odată ce uleiul este fierbinte, aruncați ușor ouăle fierte în el. Amestecați ouăle în jur pentru a asigura o rumenire uniformă. Odată ce exteriorul ouălor este bine rumenit, pescuiți-le cu o lingură cu fante, tăiați-le în jumătate cu un cuțit zimțat și aranjați ouăle înjumătățite pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Aruncați uleiul în aceeași tigaie în care ați prăjit șalotele și puneți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați zahărul brun, sosul de pește, tamarindul și apa; aduceți amestecul la fierbere ușoară, amestecând continuu. Odată ce zahărul s-a dizolvat complet, verificați consistența. Sosul trebuie să aibă consistența siropului de arțar. Dacă în acest moment sosul este încă prea subțire, reduceți-l puțin mai mult. Dacă este prea gros, adăugați puțină apă pentru a o subția. După ce aveți consistența dorită, scoateți tigaia de pe foc și turnați sosul peste ouăle pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Sos De PeșteSos De Pește
TamarindTamarind
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Presărați șalotele prăjite deasupra ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Se ornează cu așchii de ardei roșu și frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
8
Serviți ouăle ginerelui cu orez de iasomie aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez De IasomieOrez De Iasomie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista