Ouă Deviled Ranch
Ranch Deviled Ouă ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 42 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 19 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, sos de salată, amestec de pansament de fermă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați BBQ Ranch Deviled Ouă, Pui-pe-ferma Deviled Ouă, și Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, așezați ouăle într-un singur strat.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch.
Se încălzește până la fierbere. Scoateți imediat de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Așezați ouăle într-un castron cu apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute.
Pentru a îndepărta coaja, crăpați-o atingând ușor peste tot; rulați între mâini pentru a slăbi. Peel, începând de la capătul mare.
Tăiați ouăle pe lungime în jumătate. În castron mediu, aluneca gălbenușuri; mash cu furculita. Se amestecă amestecul de pansament, maioneza și muștarul în gălbenușuri.
Lingură sau pipă amestec de gălbenuș în jumătăți de albuș de ou.
Se presară cu arpagic. La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.