Ouă De Paște

Ouă De Paște
Oul de Paște este un fără gluten și vegetarian băutură. Această rețetă servește 1. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 424 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, lichior de zmeură chambord, lichior tia maria și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă Chambord într-un pahar de 4 uncii.Folosind partea convexă a unei linguri de bar, turnați încet Tia Maria peste Chambord.Folosind aceeași tehnică, turnați încet crema peste Tia Maria, asigurându-vă că nu o deranjați, pentru a crea un efect stratificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
ChambordChambord
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
ShotShot
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiPaști
Revista