Ouă De Cappuccino
Ouăle de Cappuccino ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 507 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de pâine din a, sare de mare și piper, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cappuccino, Amestec De Cappuccino, și Cappuccino Nog.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Periați ușor ambele părți ale feliilor de pâine cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt și puneți-o în cuptor timp de aproximativ 12 minute sau până când este crocantă la exterior și moale în interior. Păstrați cald până când este necesar.
Porniți aparatul espresso și de a construi presiunea.
Într-o cratiță, încălziți crema la foc mediu doar până când se fierbe.
Spargeți ouăle într-un bol, bateți până se amestecă și condimentați cu sare și piper.
Bateți smântâna fierbinte și 1 lingură de arpagic.
Turnați 1/4 din amestecul de ouă într-o cană de măsurare rezistentă la căldură cu 1 cană (un ulcior metalic pentru aburirea laptelui funcționează bine). Scufundați bagheta vaporului adânc în ouă și aburiți-le, păstrând duza adâncă și rotind ceașca pentru a găti ouăle uniform. Nu scuturați ceașca sau ouăle se vor încăiera. Vrei să se stabilească într-un tort, având grijă să nu le overcook. Veți observa schimbările de zgomot pe măsură ce ouăle se solidifică. Coborâți Cupa și aburiți suprafața ouălor. Ouăle trebuie să rămână moi și să nu fie complet setate.
Răsturnați ceașca pe o farfurie caldă, acoperiți cu o lingură de caviar și presărați cu o parte din arpagicul rămas.
Se servește cu 2 felii de pâine prăjită. Repetați pentru a face 4 porții.