Ouă cremoase și pungi de somon afumat
Ou cremos și pungi de somon afumat este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie, ceapă, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Somon De Ceapă De Primăvară În Pungi De Pergament, Broccoli cremos și plăcintă cu somon afumat, și Somon afumat cu salată cremoasă de castraveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Într-o tigaie antiaderentă, topiți untul la foc mediu și gătiți șalotul timp de 2 minute sau până când se înmoaie și începe să se rumenească.
Într-un castron, bateți ouăle.
Se toarnă în tigaie și se gătește, amestecând ușor, formând caș mare de la marginea exterioară a tigaiei în centru. Se amestecă crema de brânză până se topește.
Se ia de pe foc și se amestecă somonul afumat și arpagicul tocat; se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, așezați o foaie de phyllo pe suprafața de lucru; ungeți cu unt. Sus cu a doua foaie; ungeți cu unt. Se acoperă cu a treia foaie și se unge cu unt.
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Aduceți colțurile, ciupiți deasupra umpluturii pentru a vă asigura, răsuciți ușor pentru a sigila. Repetați cu restul de phyllo și umplutură pentru a face alte 12 pungi.
Așezați pungile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute sau până la aur.
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.