Ouă cremoase și pungi de somon afumat

Ouă cremoase și pungi de somon afumat
Ou cremos și pungi de somon afumat este un pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie, ceapă, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Somon De Ceapă De Primăvară În Pungi De Pergament, Broccoli cremos și plăcintă cu somon afumat, și Somon afumat cu salată cremoasă de castraveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o tigaie antiaderentă, topiți untul la foc mediu și gătiți șalotul timp de 2 minute sau până când se înmoaie și începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Într-un castron, bateți ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se toarnă în tigaie și se gătește, amestecând ușor, formând caș mare de la marginea exterioară a tigaiei în centru. Se amestecă crema de brânză până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc și se amestecă somonul afumat și arpagicul tocat; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Între timp, așezați o foaie de phyllo pe suprafața de lucru; ungeți cu unt. Sus cu a doua foaie; ungeți cu unt. Se acoperă cu a treia foaie și se unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
7
Tăiați în 12 pătrate.
8
Așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Aduceți colțurile, ciupiți deasupra umpluturii pentru a vă asigura, răsuciți ușor pentru a sigila. Repetați cu restul de phyllo și umplutură pentru a face alte 12 pungi.
9
Așezați pungile într-un singur strat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 10 minute sau până la aur.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista