Ouă coapte cu roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați ouăle coapte cu roșii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Ouă Coapte Cu Roșii, și Ouă coapte cu roșii.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti rosiile 5 minute si apoi adaugati usturoiul, patrunjelul, zaharul, un praf de sare si un praf de piper.
Ungeți 4 ramekine și distribuiți uniform sosul de roșii între ele. Crăpați un ou în fiecare ramekin și gătiți timp de 15 minute.
Încingeți fiecare ramekin cu o frunză de busuioc și serviți cu degetele prăjite.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la Robuchon complet de Jo Robuchon copyright (C)2008 de Jo Robuchon publicat de Knopf.Jo aproximativ Robuchon s-a născut în Poitiers, Franța, în 1945 și și-a început ucenicia la un restaurant hotelier când avea cincisprezece ani. În 1981, și-a deschis propriul restaurant la Paris, Jamin, care câștigase trei stele Michelin până în 198
A fost cea mai rapidă creștere din istoria ghidului. Numit Chef al secolului în 1989 de Gault Millau, acum lucrează ca consultant și conduce Restaurante L ' Atelier din întreaga lume.