Orzo de lămâie-busuioc cu parmezan

Orzo de lămâie-busuioc cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Orzo cu lămâie-busuioc cu parmezan. Această rețetă servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, busuioc, orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu lămâie-busuioc la grătar cu Orzo cu lămâie-busuioc #GrillPorkLikeASteak, Parmezan Busuioc Orzo, și Orzo cu parmezan și busuioc.

Instrucțiuni

1
Gatiti orzo conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
SareSare
2
Scurgere.
3
. În timp ce orzo gătește, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați coaja de lămâie și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UsturoiUsturoi
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați orzo, busuioc și ingredientele rămase; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
8
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista