Orez Sălbatic La Cuptor
Orezul sălbatic la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 624 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pesmet cu unt, smântână grea, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mere coapte umplute cu orez sălbatic și Quinoa, Pilaf De Orez Sălbatic La Cuptor Cu Ciuperci, și Dovleac de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, umplutură de nuci Pecan și afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 6 vase ramekin.
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți și puneți oala la foc mic câteva minute pentru a aburi orezul uscat.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ciupercile și ceapa.
Călește-le câteva minute, apoi împinge-le pe 1 parte a tigaiei și adaugă făina. Se amestecă până când ciupercile și ceapa sunt acoperite cu unt.
Adăugați smântâna, amestecând continuu.
Adăugați sherry și sare și piper, după gust; se amestecă până se omogenizează. Îndoiți orezul gătit și turnați în ramekins. Se acoperă cu pesmet și se coace până când blatul se rumeneste, aproximativ 15 minute.