Orez Sălbatic La Cuptor

Orez Sălbatic La Cuptor
Orezul sălbatic la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 624 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pesmet cu unt, smântână grea, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Mere coapte umplute cu orez sălbatic și Quinoa, Pilaf De Orez Sălbatic La Cuptor Cu Ciuperci, și Dovleac de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, umplutură de nuci Pecan și afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 6 vase ramekin.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
2
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
3
Scurgeți și puneți oala la foc mic câteva minute pentru a aburi orezul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați ciupercile și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Călește-le câteva minute, apoi împinge-le pe 1 parte a tigaiei și adaugă făina. Se amestecă până când ciupercile și ceapa sunt acoperite cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați smântâna, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
7
Adăugați sherry și sare și piper, după gust; se amestecă până se omogenizează. Îndoiți orezul gătit și turnați în ramekins. Se acoperă cu pesmet și se coace până când blatul se rumeneste, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Orez FiertOrez Fiert
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista