Bere-Poate Pui
Puiul de bere este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 579 calorii, 43G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bere, condimente fajita, dressing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere Sărată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară.
Instrucțiuni
Așezați fiecare pui într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați 1 cutie de bere, pansament Italian și condimente fajita; se toarnă uniform peste pui. Sigilați pungile și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Deschideți restul de 3 cutii de bere.
Așezați fiecare pui în poziție verticală pe o cutie de bere, încadrându-se în cavitate. Trageți picioarele înainte pentru a forma un trepied, permițând găinilor să stea în poziție verticală.
Pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune pe o parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătarele cu gaz, aprindeți doar o parte.)
Așezați grătarul alimentar pe grătar.
Așezați puii în poziție verticală pe partea neluminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră și 20 de minute sau până devine auriu și un termometru pentru carne înregistrează 17
Lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul ajunge la 18
Îndepărtați cu grijă conservele și tăiați puii în sferturi.
Friptură de flanc marinată: omiteți 3 cutii de bere. Înlocuiți fripturile de flanc de 3 (2 kilograme) pentru pui și marinați conform instrucțiunilor.
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Așezați friptura pe partea luminată a grătarului. Grătar, acoperit cu capac, la foc mediu-mare (350 până la 40
aproximativ 20 de minute sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit condimentul Fajita extra Fancy de la Bolner, care este disponibil la Wal-Mart și în majoritatea supermarketurilor.