Orez sălbatic, dovlecei de Butternut și tocană de Cannellini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orez sălbatic, dovlecei de Butternut și tocană de Cannellini. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 321 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, sare kosher, dovlecei de butternut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 86%. Încercați Butternut Squash Orez Sălbatic, Orez sălbatic și suc de fructe Butternut Potpuriu, și Butternut Squash Orez Sălbatic #Holidaytable pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile uscate într-un castron mic cu 1 cană de apă foarte fierbinte, amestecați și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, tăiați ceapa în bucăți mari, apoi pulsați într-un robot de bucătărie pentru a toca. Într - un 5-la 6-qt. se toacă la foc mediu-mare, se gătește ceapa și ciupercile cu ulei, piper și cimbru, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, 8 până la 10 minute. În timp ce amestecul de ceapă gătește, puneți bulionul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde până la abur, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulion, orez, dovlecei, fasole și 1 linguriță. sare la tigaie. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când dovlecelul este fraged când este străpuns, 8 până la 10 minute. Între timp, ciupercile uscate se usucă în lichidul de înmuiere pentru a slăbi granulația. Ridicați ciupercile și tăiați grosolan.
Adăugați ciuperci în oală. Se toarnă cu grijă lichidul de înmuiere, lăsând granulația în castron.
Clătiți ciorba și tocați frunzele și tulpinile.
Adăugați ciorbă la tocană și gătiți până când tulpinile sunt fragede, 10 minute.
Adăugați mai multă sare dacă doriți și serviți cu parmezan.
* Orez sălbatic gătit este disponibil de la Trader Joe; puteți găti, de asemenea, propriul dvs. (faceți-o înainte și înghețați în loturi). Cumpărați dovlecei pregătiți în secțiunea de produse a multor piețe.