Orez prăjit indonezian cu macrou

Orez prăjit indonezian cu macrou
Rețeta orez prăjit Indonezian cu macrou se poate face în aproximativ 20 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 636 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. 363 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, castraveți, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez Prăjit Indonezian, Orez Prăjit Indonezian, și Orez Brun Prăjit Cu Creveți Indonezieni.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok. Sfat în ouă și rotiți pentru a acoperi baza tigaiei. Gatiti 1 min, apoi intoarceti si gatiti cealalta parte pana se fixeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Scoateți și tăiați aproximativ în panglici.
3
Adăugați pasta de curry și zahărul și prăjiți timp de 1 min. Sfat în orez și amestecați pentru a acoperi în pastă, apoi adăugați ceapa de primăvară și mazărea. Se amestecă timp de 2-3 minute până când totul este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Pastă De CurryPastă De Curry
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Adăugați sosul de soia, apoi aruncați ușor prin panglicile de omletă și macrou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MacrouMacrou
5
Împărțiți între 4 boluri și garnisiți cu castravetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De GrăsimiCremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Serviți cu sos de soia suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru orezul prăjit. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista